Home » Verbouw & Renovatie

Verbouw en renovatie

Bij klussenbedrijf Decofix kunt u terecht voor al uw verbouwingen en renovaties! Door de veelzijdigheid en deskundigheid van ons bedrijf bent u bij ons niet afhankelijk van allerlei verschillende vakmensen. Wij bieden u dus een vakkundige totaaloplossing voor een eerlijke prijs. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een goede service.

Dakwerken

Zoekt u een dakwerker voor het renoveren van uw huidig dak? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Ook voor het plaatsen van dakvensters (Velux), verluchtingen, dakisolatie, bakgoten. We werken steeds met de beste materialen! 

  • Tegelwerk

  • Sanitair
  • Dakreparatie

  • Dakonderhoud- Totaal onderhoud

  • Dakgoot reparatie

  • Boeidelen vervangen/reparatie

Uw voordelen!

All-in-servive

Innovatief & flexibel

Kwaliteit & klantgericht

Afspraak maken?

Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken:

 T: 050-8538071
M: 06-15951795
E: info@decofixgroningen.nl

 

Of vul ons contactformulier in.


Timmerwerken

Kortom voor al uw exterieur timmerwerken staan wij graag voor u klaar en voor meer informatie u graag te woord.

Wat betreft timmerwerkzaamheden zijn er legio mogelijkheden, te uitgebreid om te vermelden op de website. Zoekt u iemand voor timmerwerkzaamheden in of rond uw woning? Zoek dan niet verder. Geef uw wensen door, en samen met u gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Graag maken wij u geheel vrijblijvend een passende offerte. Of het nu  voor ramen, deuren, kozijnen, gevelbekleding, afdaken, (terras)overkappingen, tuinmeubels of ander exterieur timmerwerk is.

Voorts zijn wij gespecialiseerd in planmatig onderhoud door middel van periodeschema’s en meerjarenplanning. Dit is met name interessant voor Verenigingen van eigenaren en beleggers. Voordelen zijn o.a. kostenspreiding, overzicht van de kosten, constante kwaliteit schilderwerk, voorkomen van houtrot en daardoor vermindering van onvoorziene kosten.