Over ons

Wie zijn wij?

Decofix Groningen is een schilder- en onderhoudsbedrijf, gevestigd in Groningen. Wellicht een tikkeltje eigenaardig. Want hoewel een prachtig uiterlijk van een pand ons bestaansrecht is, hechten wij juist waarde aan de binnenkant. Wat ons betreft is een fraaie uitstraling een gevolg van heel veel aandacht voor, en kennis van de inhoud. De binnenkant dus. Alleen door ons tot in de puntjes te verdiepen in onze opdrachtgevers en ons vak, lukt het ons de kwaliteit te leveren die voor onze klanten vanzelfsprekend is. En dat is de allerbeste kwaliteit.

Vol passie – en met een gezonde dosis fanatisme – verfraaien en onderhouden we bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen. Maar onze expertise reikt veel verder dan enkel het schilderwerk. Van houtrotreparaties tot gevelonderhoud. Totaalonderhoud – dat is onze specialiteit. Al jarenlang. Met eerbied voor het verleden werken we dankzij een uitgekiend proces en de meest moderne gereedschappen aan de toekomstbestendigheid van gebouwen.

Kies voor kwaliteit

Wij kiezen voor kwaliteit. Enerzijds door enkel met vakmensen te werken die eer hebben van hun werk. Anderzijds middels een zorgvuldige selectie van de juiste materialen. Dat hoor je natuurlijk uit de mond van elk schildersbedrijf. Maar wij voegen daad bij het woord. We dragen de keurmerken Sikkens Quality painter. Dat houdt in dat we uitsluitend werken met de modernste verfproducten en dat we maximale kwaliteitseisen stellen. Bovendien bieden we jarenlange garantie op onze geleverde diensten en de toegepaste producten. Perfect vakwerk gegarandeerd.

Betrouwbare partner

Naast het leveren van het allerbeste schilderwerk, hechten we veel waarde aan eerlijke en heldere communicatie. Kraakhelder. Voor, tijdens en na de klus staan we klaar voor al jouw vragen. Persoonlijke aandacht maakt ons werk plezierig. Want betrouwbaar zijn, dat vinden we heel belangrijk. Dit zie je direct terug aan onze transparante en overzichtelijke offertes (die je overigens geheel vrijblijvend kunt aanvragen).

Sikkens schildersbedrijf
Erkend schildersbedrijf groningen