Binnenschilderwerk

Op zoek naar een vakbekwame binnenschilder in Groningen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij leveren kwaliteit, service en garantie. Met een omvangrijk portfolio van uiteenlopende projecten garanderen wij binnenschilderwerk met een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je het verwacht. Én we garanderen dat je met plezier onze vakmensen in huis laat.


Schildersbedrijf in
Groningen

Het uitvoeren van goed binnenschilderwerk is een vak apart. Wij houden van dat vak. Het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van bijzondere en oude woningen, kantoren en gebouwen in Groningen – dat is onze specialiteit. Al jarenlang. Zowel het schilderwerk binnen als buitenom. Van prachtige oude en nieuwe woningen en jaren dertig woningen. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we kwaliteit zoals het hoort. Kwaliteit die je vanzelfsprekend van ons verwacht. Jij wilt het allerbeste – wij willen dat leveren. Soms met een standaardoplossing. Vaak met maatwerk. Maar altijd op een zorgeloze wijze.

Wij kiezen voor kwaliteit 

Duurzame kwaliteit vinden we heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Decofix Schilderwerken streeft naar het gebruik van de beste materialen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu. Om onze kwaliteit te garanderen zijn wij partner  Sikkens Quality Painter. Dit geldt natuurlijk ook voor het binnenschilderwerk. De verfproducten worden per situatie zorgvuldig geselecteerd. Onze gediplomeerde vakmensen gebruiken binnen alleen oplossings- en geurarme verven waardoor de overlast voor minimaal is. En voor het openen van de eerste verfblik, wordt de werkplek vakkundig afgeplakt voor een optimale bescherming van jouw eigendommen. Alles zodat we perfect vakwerk kunnen garanderen.

Kleuradvies

Het binnenschilderwerk in je huis kan de sfeer van jouw interieur sterk bepalen. Onze schilders weten wat kleur met een ruimte doet. Wil je een ruime en luchtige kamer? Of juist knus en huiselijk? Door de juiste combinatie van kleuren en effecten komt een ruimte geheel tot zijn recht. Precies zoals jij het voor ogen hebt. Wij adviseren je hier graag over. Van kleurgebruik tot het gebruik van speciale verven, zoals ‘betonlook’ of afwasbare verven.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan!

Garantie op binnenschilderwerk

Onze ervaring met binnenschilderwerk en het vertrouwen op de te leveren kwaliteit is zo groot dat wij altijd garantie op het schilderwerk geven. Daarnaast zorgen we ervoor dat het schilderwerk de komende jaren mooi blijft. Bijvoorbeeld door het leveren van samples om zelf kleine beschadigingen in de toekomst te herstellen.