VvE schilder in Groningen

Je zoekt een vakkundige schilder in Groningen voor je VvE? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij garanderen schilderwerk van hoge kwaliteit. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Een breed dienstenpallet, uitstekende service, verregaande garanties en kraakheldere communicatie. Dat kun je van ons als VvE schilder verwachten.


Vve schilder

Al jarenlang zijn we partner van verenigingen van eigenaren in Groningen en omstreken. Het vakkundig repareren, restaureren en schilderen van panden – dat is onze specialiteit. Van de allernieuwste woningen tot aan de oudste karakteristieke panden. Met een omvangrijk portfolio van zeer uiteenlopende projecten, en een bulk ervaring, zijn we een uiterst betrouwbare VvE schilder.

Betrouwbare VvE
schilder

Betrouwbaar zijn. Dat vinden wij heel belangrijk. Goede, eerlijke en overzichtelijke communicatie. Dit zie je direct terug aan onze transparante onderhoudsplannen en heldere offertes (die je overigens geheel vrijblijvend kunt aanvragen). Wij gaan altijd voor een goede relatie en samenwerking. Met schilderwerk gericht op kwaliteit, service en garantie. Indien gewenst, creëren we een langdurige samenwerking met op maat gemaakte onderhoudsgarantieplannen. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale staat van onderhoud van de woningen in de VvE.

Onderhoudspartner

Wij geven kleur aan kwaliteit. Maar onze specialiteit reikt veel verder dan enkel het schilderwerk. Denk aan timmer- en herstelwerk, grote houtrotreparaties, totaalvervanging van houtwerk, voegwerk en betonrot. Maar ook het stralen van hekwerken en gevels behoort tot de mogelijkheden. 

Naast VvE schilder willen we dus ook vooral jouw partner voor onderhoud zijn. Dit doen we overigens graag in nauwe samenwerking met de beheerder van de vereniging. Als onderhoudspartner ondersteunen we jouw VvE met:

  • Vakbekwaam schilderwerk
  • Nodige onderhoud
  • Onafhankelijk advies van Sikkens (onderdeel van Akzo Nobel)
  • Gerichte communicatie met bewoners

Duurzame kwaliteit

Voordat we starten met het schilderwerk, schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden. Op basis daarvan formuleren we een kristalhelder plan voor de uitvoering. Op maat gemaakt voor jouw VvE. Enkel door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we de allerbeste kwaliteit. Duurzame kwaliteit voor een superstrak resultaat. En een perfect onderhouden pand.