Buitenschilderwerk

Je zoekt een vakkundige buitenschilder in Groningen? Dan ben je bij Decofix Schilderwerken aan het goede adres. Met een omvangrijk portfolio en een bulk ervaring garanderen wij buitenschilderwerk van hoge kwaliteit. En die kwaliteit gaat verder dan alleen het schilderwerk. Uitstekende service en uitgebreide garantie op het geleverde buitenschilderwerk. Dát kun je van ons verwachten.


Aandacht voor
schilderwerk

Door de jaren heen hebben we geleerd hoe belangrijk aandacht is. Aandacht voor jou en jouw wensen. Maar ook aandacht voor de specifieke uitdagingen van jouw pand. We beginnen daarom altijd bij het begin. Voordat we starten met het buitenschilderwerk schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleren we een loepzuiver plan voor de uitvoering. Door ons tot in de puntjes te verdiepen in elke opdrachtgever, leveren we de allerbeste kwaliteit. Kwaliteit, zoals je het verwacht. Kwaliteit, dat blijft.

Duurzame kwaliteit

Duurzame kwaliteit vinden we heel belangrijk. Met de nadruk op duurzaam. Om dit te garanderen zijn wij partner van Sikkens Quality Painter. En hoewel kwaliteit pas na een aantal jaar zichtbaar wordt, kunnen wij wel uitleggen waarom ons buitenschilderwerk duurzaam is. De kracht ligt in de combinatie van vakmanschap, aandacht en de juiste materialen. We werken enkel met de allerbeste verfproducten van Sikkens. Bovendien zijn onze schilders kundige (gediplomeerde) vakmensen. Schilders die eer van hun werk hebben. En de tijd nemen om jouw woning weer te laten stralen.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.Service

De kwaliteit van het buitenschilderwerk is onlosmakelijk verbonden met de ervaren service. Heldere communicatie vinden we dan ook heel belangrijk. Voor, tijdens en na het project. De voorman op het project ondersteunt je op alle mogelijke manieren bij vragen. Gedurende de gehele klus zijn wij jouw aanspreekpunt en houden we zicht op het werk. Korte lijnen en een eerlijk en inzichtelijk verhaal. Wel zo prettig.

Garantie op het schilderwerk

Kwaliteit van het buitenschilderwerk staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hoog, dat we er garant voor staan. En uitstekende garantievoorwaarden hebben. Bovendien helpen we jou om ervoor te zorgen dat het buitenschilderwerk de komende jaren mooi blijft. Onder andere door onze simpele, maar onmisbare tips.