Home » Winterschilder Groningen

Winterschilder in Groningen

Bent u op zoek naar een winterschilder in Groningen? Decofix onderhoudt uw buitenschilderwerk ook in de winter door gebruik te maken van hoogwaardige producten. Door de steeds verdere ontwikkeling van speciale verven, die veel sneller drogen en uitstekend bestand zijn tegen lage temperaturen in de koudere wintermaanden, is het voor ons  mogelijk om in de winter buiten te schilderen.

Aantrekkelijk tarief winterschilder

Wij geven u zo de mogelijkheid om uw schilderwerkzaamheden te verspreiden over het gehele jaar. Decofix Schilderwerk verzorgt al uw schilderwerk in de winterperiode (einde oktober tot medio maart) tegen een aantrekkelijk winterschildertarief. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een offerte op te vragen.

Waarom kiest u voor de winterschilder

Omdat het niet bij iedereen bekend is dat er in de winter volop mogelijkheden zijn om buitenschilderwerkzaamheden uit te voeren, zijn wij graag bereid om mensen hiervan bewust te maken. U kunt Decofix tijdens de wintermaanden tegen een aantrekkelijk tarief als winterschilder voor uw woning in Groningen inhuren. Naast een aantrekkelijk schilderstarief levert het u nog een aantal voordelen op.


Voordelen inhuren schilder tijdens de winter

Andere voordelen voor schilderwerkzaamheden in de winter zijn:

  • Het aantrekkelijke BTW tarief van 6% is natuurlijk ook geldig in de wintermaanden
  • Een echte professionele winterschilder voert u schilderwerkzaamheden uit ondanks een lager tarief.
  • Het opleveren van de werkzaamheden zal in veel gevallen sneller zijn dan in de drukke voorjaarsmaanden en zomermaanden. Vaak zijn wij in de gelegenheid om de door uw gewenste werkzaamheden op zeer korte termijn uit te voeren in de wintermaanden.

 

Decofix werkt uitsluitend met  vakmensen die in staat zijn, met de laatst ontwikkelde materialen, alle door uw gewenste schilderwerkzaamheden uit te voeren in de winterperiode. Wij werken uitsluitend met materialen van hoge kwaliteit.  Wilt u de garantie van de winterschilders en ook nog eens profiteren van een aantrekkelijke korting neem dan eens vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij voeren alle mogelijke schilderwerkzaamheden graag voor u uit in de wintermaanden.