Home » Visie

Over ons

Het renoveren of verbouwen van uw woonkamer, keuken, bad- of slaapkamer vereist een vakman met verstand van zaken en passie voor zijn werk. Daarvoor wilt u natuurlijk wel een eerlijke, maar vriendelijke prijs betalen. Bij onderhoud- en afbouwbedrijf Decofix wordt u dan op uw wenken bediend! Decofix is een All-in-service is juist begonnen, omdat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn. Door korte lijnen, een uitgebreid medewerkersbestand, vaste contactpersonen voor ieder project en efficiƫnt te werken zijn wij bij Decofix in staat om de kosten te drukken en een optimaal eindresultaat te bereiken. Deze werkwijze maakt ons een van de voordeligste onderhoud- en afbouwbedrijf in Groningen

Decofix onderhoud- en afbouwbedrijf kan grote en kleine verbouwingen, renovaties en klussen op zich nemen. Tot onze specialisaties behoren vrijwel bijna alle mogelijke werkzaamheden aan uw woning. Hierbij kunt u denken aan het schilderen, behangen of sauzen van uw woonkamer, het verbouwen van badkamers en keukens, het vervangen van ramen, deuren, kozijnen en deurposten, werkzaamheden op het gebied van elektra, betegelen, het leggen van vloeren, het realiseren van een aanbouw en het aanbrengen van dakkapellen. En dit is nog maar een kleine greep uit de klus- en bouwprojecten die Decofix voor u kan uitvoeren.

Visie

Het leveren van kwaliteit, een klantvriendelijke instelling en heldere afspraken vanaf de allereerste offerteaanvraag tot en met de oplevering van uw verbouwing zijn enkele van de zaken waaraan Decofix een groot deel van zijn succes te danken heeft. Daarbij zorgen onze mensen voor een vlot verloop van de werkzaamheden en een klinkend resultaat, waarbij de details nooit uit het oog worden verloren. Ons personeel en onze doeltreffende manier van werken stellen Decofix in staat om vakwerk voor de beste prijs te leveren.