Home » Totaalonderhoud

Totaalonderhoud op maat.

Schilder en onderhoudsbedrijf Decofix levert maatwerk in onderhoud. Onze dienstverlening is gebaseerd op jarenlange ervaring met totaalonderhoud aan allerlei panden – zeer gevarieerde opdrachten waarbij een sterk oog voor detail en uitgebreide expertise vereist zijn om resultaat op niveau te kunnen garanderen. Hierdoor zijn wij erin geslaagd om meerdere disciplines binnen één bedrijf te verenigen – een unicum binnen de onderhoudsbranche.

Wilt u dus zeker weten dat het onderhoud van uw pand in goede handen is? Kies voor totaalonderhoud bij Schilder en onderhoudsbedrijf Decofix en ontdek de voordelen die onze aanpak u te bieden heeft!

 

Waarom kiezen voor totaalonderhoud?

Schilderwerk, reparaties aan interieur of exterieur, restauratiewerkzaamheden – de expertisegebieden die bij onderhoud komen kijken lopen sterk uiteen. Voor u een sluitende oplossing voor het totaalonderhoud van uw pand krijgt u daarom vaak met verschillende dienstverleners te maken. Toch is het belangrijk dat alle werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Dit leidt vaak tot een complexe administratie en planning. Bovendien brengt het inhuren van meerdere bedrijven ook hogere kosten met zich mee.

Schilder en onderhoudsbedrijf Decofix kan deze zorgen voor u wegnemen. Wij kunnen het volledige pakket van totaalonderhoud in eigen beheer voor u afhandelen. Alle aspecten van het onderhoud aan uw pand sluiten daardoor perfect op elkaar aan, terwijl de kosten voordeliger uitpakken.

 

Ontdek de eenvoud van totaalonderhoud.

Continuïteit van werk en inzicht leidt altijd tot een beter rendement. De integrale aanpak die Schilder en onderhoudsbedrijf Decofix bij totaalonderhoud hanteert, voorkomt tijdsverlies, afstemmingsproblemen en onnodige kosten. Daarnaast loopt u niet het risico dat bepaalde facetten van uw pand over het hoofd worden gezien.

Wilt u de voordelen van onze aanpak zelf ervaren? Informeer dan bij ons team naar de mogelijkheden voor totaalonderhoud. Wij bieden zowel eenmalige contracten als meerjarenplannen en hanteren daarbij een glasheldere communicatie. Of het nu gaat om totaalonderhoud voor zakelijke objecten, appartementen of een particulier woonhuis – Schilder en onderhoudsbedrijf Decofix biedt intelligente, resultaatgerichte onderhoudsoplossingen op maat.

Decofix schilderwerken en onderhoud
Onderhoudsbedrijf in Groningen

Metsel en voegwerk herstel

In de loop van de jaren ontstaat ook vaak schade aan het metselwerk van een gevel. Deze schadepatronen kunnen onder andere ontstaan door vochtintreding en vorstschade, zettingsverschijnselen, mechanische oorzaken, roestende ankers en lateien in de gevel. Opnieuw is een deskundig oog nodig om de oorzaak van de schade vast te stellen en de juiste reparatiemethode te kiezen. Het heeft bijvoorbeeld weinig zin om een zettingsscheur te herstellen zonder de oorzaak van de zettingen weg te nemen. De scheur zal dan binnen niet al te lange tijd weer terugkomen.

 

Hout renovatie

Herstellen, vervangen, renoveren en restaureren van houten gevel-ornamenten, kozijnen, ramen en deuren. Kapconstructies, zolder- en vloerbalken, evenals raam- en deurkozijnen met de draaiende delen daarin, kunnen vaak behouden blijven als de beschadigingen door vakmensen worden gerepareerd. Wij adviseren welke reparatie methode het beste is in uw specifieke geval, maar wij geven ook in alle eerlijkheid aan wanneer vervanging beter of goedkoper is dan herstel.

Sanitair en Tegelwerk

Wij leveren een complete verbouwing, renovatie of installatie van je badkamer of keuken! De montage en installatie van je badkamer of keuken wordt verzorgd door vakbekwame mensen met ruime ervaring. Onze 'alles-onder-één-dak' werkzaamheden bestaan uit: sloopwerken van de huidige badkamer/keuken aanpassingen van electriciteits-, water- en afvoerleidingen vloerwerken of tegelwerken.

Verlichting en Electriciteit

Decofix levert een ruim pakket aan diensten op het gebied van elektrotechniek. We verzorgen zowel het ontwerp als de installatie van je electriciteit en verlichting. Dit kan voor je woning, kantoor, handelszaak, bedrijfshal,... waar je het wenst. Wij geven u  advies dat bij uw situatie past. We houden rekening met de functionaliteit, uitbreidingsmogelijkheden en onderhoud.

Houtrot herstel Groningen
Houtrot reparatie Groningen