Home » Schoonmaakdiensten

Als breed service verlenend klussenbedrijf hebben wij ook een speciale schoonmaakteam voor diverse Facilitaire Diensten voor bedrijven. Daarmee zijn wij ook één van de betere schoonmaakbedrijven met een breed aanbod, zodat u al uw schoonmaakwerk, reinigingsdiensten, glasbewassing, sanitaire voorzieningen en onderhoudsbeheer bij één partij kunt onderbrengen.

Als schoonmaakbedrijf werken wij voornamelijk in de regio Groningen.

Kantoor schoonmaak

Een schoon kantoor/praktijk werkt een stuk prettiger en draagt op die manier bij aan een verhoogde productiviteit. Schoonmaakbedrijf Decofix is gespecialiseerd in kantoorschoonmaak en zorgt voor een aanpak op maat. Wij combineren uw wensen met ons deskundige advies, waardoor er een gedegen schoonmaakplan ontstaat. Uiteraard kunt u rekenen op een scherpe prijs-/kwaliteitsverhouding voor uw kantoorschoonmaak.

 

Perodiek schoonmaak

Uiteraard zijn er ook werkzaamheden die niet dagelijks maar periodiek uitgevoerd moeten worden. U kunt hierbij denken aan wekelijkse, tweewekelijkse, maandelijkse, halfjaarlijkse of zelfs jaarlijkse werkzaamheden zoals het onderhoud van uw vloeren (bijvoorbeeld het in de was zetten van parketvloeren of het diep reinigen van tapijten), de glasbewassing van uw raampartijen, de gevelreiniging, het bestrijden van ongedierte en het reinigen onder hoge druk van uw terras, parkeerplaats of entree.

Eenmalige schoonmaakopdrachten

Ook voor een eenmalige schoonmaakopdracht kunt u bij ons terecht. Decofix schoonmaakbedrijf werkt niet uitsluitend met vaste, langlopende contracten. Neem contact met ons op voor meer informatie.