Home » Schilderwerken

Decofix schilderwerken

Wij hechten groot belang aan vakmanschap en duurzaamheid. Met ons kunt u duidelijke afspraken maken zodat de uitvoering van de werkzaamheden goed verloopt. Wij gebruiken alleen topproducten en waar mogelijk en gewenst passen wij milieuvriendelijke producten toe. Bij uw offerte aanvraag doen wij ons uiterste best, om zo snel mogelijk langs te komen om het werk op te nemen en te inspecteren op gebreken. Op deze manier kunnen wij u vooraf een duidelijke specificatie van de te verwachten kosten aanbieden.

 
Onze diensten:

 • Onderhoudsschilderwerk, binnen- en buitenschilderwerk

 • Renovatie schilderwerk
 • Wand- en plafondafwerking, gevelafwerking, vloercoatings
 • Decoratie schilderwerk, glas plaatsen
 • Houtrot herstel

Uw voordelen!

All-in-service

Innovatief & flexibel 

Kwaliteit en klantgericht

Aspraak maken?

Bel ons om een vrijblijvende afspraak te maken:

T: 050-8538071
M: 06-15951795
E: info@decofixgroningen.nl

 

Of vul ons contactformulier in.

Verder bent u verzekerd van:

 • Ambachtelijk vakwerk
 • Heldere offertes
 • Controle over de kosten
 • Duidelijke afspraken
 • Uitstekende garantie
 • Een oplossing bij geschillen

Buitenschilderwerk

Mooi en goed buitenschilderwerk draagt positief bij aan de uitstraling van uw woning of pand maar heeft ook een beschermende functie.

Het is daarom van groot belang uw waardevol bezit regelmatig door een professioneel schildersbedrijf te laten onderhouden. Door tijdig en vakbekwaam onderhoud aan de buitenzijde kunt u voorkomen dat de kosten voor onderhoud hoger dan noodzakelijk worden. Zo voorkomt u dat bepaalde delen gerepareerd of vervangen dienen te worden en blijft u bezit in goede staat.

Zodra u kleine scheurtjes, kleine blaasjes of het prille begin van verfbladders signaleert is het de hoogste tijd uw huis te laten inspecteren. De professionele schilder kan dan beoordelen of het schilderwerk op korte termijn moet worden uitgevoerd of dat het onderhoud nog uitgesteld kan worden.

Binnenschilderwerk

Binnen wordt geschilderd om de ruimte de uitstraling en functionaliteit te geven welke er van verlangd wordt. Een andere kleur alleen al doet vaak wonderen, een frisse nieuwe verflaag maakt het geheel af.

Binnenschilderwerk op houten delen is er echter niet alleen om uw ruimte te verfraaien, om kwalitatief goed buitenschilderwerk te behouden is de kwaliteit van het binnenschilderwerk ook van belang. Door openstaande verbindingen en kitvoegen kan condenswater het hout en vervolgens het buitenschilderwerk van de binnen/ buiten delen aantasten. Het vochttransport vindt altijd plaats van warm naar koud.

Goed onderhouden binnenschilderwerk verlengt de duurzaamheid van het buitenschilderwerk.

De BTW bij binnenschilder arbeid is slechts 6 %. Deze lage BTW bij binnenschilder opdrachten maakt het extra voordelig om de binnenkant van uw woning op te laten frissen door Decofix. Gaat het om een eigen woning, dan bezorgt de opknapbeurt u niet alleen veel plezier maar is het ook goed voor het behoud van de waarde van uw woning.

Kiest u ook voor zo’n lekkere opfrisbeurt van uw woning? Neem dan snel contact met ons op.