Home » Schilderwerken

Welkom bij Schilder- en Onderhoudsbedrijf Decofix

Is uw pand toe aan nieuw schilderwerk? Bij Schilder en onderhoudsbedrijf Decofix vindt u de beste combinatie van ambachtelijk vakmanschap en moderne schildertechnieken. Onze dienstverlening is gebaseerd op jarenlange ervaring met schilderwerk. Hierdoor kunnen wij zelfs in de meest uitdagende situaties goede resultaten garanderen.

Dankzij onze moderne basis kunt u gedurende het hele jaar bij ons terecht voor schilderwerk aan de buitenzijde en binnenzijde van uw pand. Een professionele samenwerking staat daarbij altijd voorop – Schilder en onderhoudsbedrijf Decofix neemt alle werkzaamheden uitgebreid met u door en maakt duidelijke, meetbare afspraken over het resultaat.

Schilder Groningen

Sikkens Vakschilders

Sikkens Vakschilders is het keurmerk wat Decofix met trots draagt. Wij werken met professionele schilders die het schildersvak als geen ander verstaan. Wij weten als geen ander het werk zo in te delen dat overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt worden. Voor aanvang van het werk bespreken wij al uw wensen, tenslotte zijn wij als schilder bij u te gast.

Sikkens schilder

Sikkens Quality Paint

Wij schilderen uitsluitend met kwaliteitsverf van Sikkens dat garant staat voor zijn extreme duurzaamheid. De glansgraad is uitstekend en beschermt optimaal. Kortom voor jaren goed in de verf. Als totaal pakket en optimale glans en garantie gebruiken wij als grond laag ook de producten van Sikkens, welk product is afhankelijk van uw huidige schilderwerk. Kortom voor elk schilder-, glas-, latexspuitwerk of glasvezelbehang projecten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!

Sikkens erkend schilder

U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Beide schilderwerken voeren we uit tegen de beste kwaliteit en voor de scherpst mogelijke prijs. Uiteraard voorzien we u ook graag van schilderadvies en zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo kunnen wij problemen voor u voorkomen en streven wij naar een perfect resultaat.

Onze diensten

Schilderwerk

  • Binnenschilder: Binnenschilderwerk is een verfraaiing van uw interieur. klik hier voor informatie over het binnenschilderwerk.

  • Buitenschilder: Laat uw pand of woning weer stralen aan de buitenkant. klik hier voor informatie over het binnenschilderwerk.

  • Duurzaam schilderen: Milieuvriendelijke producten voor een  beter en duurzaam milieu.

  • Latex spuiten: Geen geknoei en strepen. Kies voor latex spuiten van de muren en plafonds.

Wandafwerking

  • Stucen: Wanden en plafonds stucen. Ook passen wij decoratief stucwerk toe.

  • Glas zetten: Een kapotte raam vervangen? Geen probleem.
    klik hier voor informatie over glas zetten.

Houtrot herstel

Schildersbedrijf Groningen
Schildersbedrijf Drenthe
Schilder in Groningen
Schildersbedrijf in Groningen

of bel direct  0615951795


Schildersbedrijf Decofix Groningen
Schildersbedrijf Decofix Groningen