Home » Schilderwerk en onderhoud

Decofix Schilderwerk en Onderhoud in Groningen

Wij zijn gespecialiseerd in zowel binnen- als buitenschilderwerk. Met onze jarenlange ervaring, heldere communicatie en uitgebreide garantie weet u zeker dat uw schilderwerk bij ons in goede handen is.

Sikkens Vakschilders

Sikkens Vakschilders is het keurmerk wat Decofix met trots draagt. Wij werken met professionele schilders die het schildersvak als geen ander verstaan. Wij weten als geen ander het werk zo in te delen dat overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperkt worden. Voor aanvang van het werk bespreken wij al uw wensen, tenslotte zijn wij als schilder bij u te gast.

Sikkens Quality Paint

Wij schilderen uitsluitend met kwaliteitsverf van Sikkens dat garant staat voor zijn extreme duurzaamheid. De glansgraad is uitstekend en beschermt optimaal. Kortom voor jaren goed in de verf. Als totaal pakket en optimale glans en garantie gebruiken wij als grond laag ook de producten van Sikkens, welk product is afhankelijk van uw huidige schilderwerk. Kortom voor elk schilder-, glas-, latexspuitwerk of glasvezelbehang projecten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag verder!

U kunt bij ons terecht voor binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Beide schilderwerken voeren we uit tegen de beste kwaliteit en voor de scherpst mogelijke prijs. Uiteraard voorzien we u ook graag van schilderadvies en zaken waar u rekening mee dient te houden. Zo kunnen wij problemen voor u voorkomen en streven wij naar een perfect resultaat.

Onze diensten in Groningen

Schilderwerk

  • Binnenschilder: Binnenschilderwerk is een verfraaiing van uw interieur. klik hier voor meer informatie over het binnenschilderwerk.
  • Buitenschilder: Laat uw pand of woning weer stralen aan de buitenkant. klik hier voor meer informatie over het binnenschilderwerk.
  • Winterschilder: Schilderwerk in de winterperiode tegen een aantrekkelijk winterschildertarief.  klik hier voor meer informatie over
  • Duurzaam schilderen: Milieuvriendelijke producten voor een  beter en duurzaam milieu.
  • Latex spuiten: Geen geknoei en strepen. Kies voor latex spuiten van de muren en plafonds.

Wandafwerking

  • Stucen: Wanden en plafonds stucen. Ook passen wij decoratief stucwerk toe.
  • Glas zetten: Een kapotte raam vervangen? Geen probleem.
    klik hier voor meer informatie over glas zetten.

Houtrot

  • Houtrot repareren: Last van houtrot aan uw houten kozijnen, deuren en andere houten onderdelen? klik hier voor meer informatie over houtrot en reparatie daarvan.