Glaszetten Groningen

Op zoek naar een vakkundige glaszetter in Groningen? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Ons specialisme reikt namelijk veel verder dan enkel traditioneel schilderwerk. We vervangen onderdelen in oude stijl zonder dat het opvalt dat dat nieuw geplaatst is. Ons vakwerk combineren we met uitstekende service en heldere communicatie. Voor, tijdens en na de klus.


Glaszetten en totaalonderhoud

Als schildersbedrijf in Groningen hebben we een grote passie voor de stad.  Deze passie heeft uitgemond in een fervent specialisme van volledige renovatie van panden. Met veel ervaring – leveren onze glaszetters de allerbeste kwaliteit. Wij ontzorgen jou volledig, met ons aanbod van totaalonderhoud. Van houtrotreparatie tot het zetten van nieuw glas. Met genoegen staan we tot je tot dienst. Vraag vrijblijvend een offerte aan, want we vertellen je graag wat we voor je kunnen betekenen.

Dubbelglas plaatsen

Wij staan dus voor restauraties waarbij alle authentieke elementen behouden blijven. Maar als het even kan, moet de renovatie wel meer leefgemak opleveren. Het plaatsen van dubbelglas heeft veel voordelen. Je huis is beter geïsoleerd (en dus beter bestand tegen temperatuurswisselingen), en tocht is verleden tijd. Interessant voor je energierekening. Bovendien zijn ramen van dubbelglas een stuk steviger dan enkelglas. Een bijkomend voordeel van dubbelglas is dat het geluid buiten houdt. En laten we wel zijn, een oase van rust is best fijn. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Een offerte vraag je geheel vrijblijvend aan.

Hoe wij werken 

Bij ons staat kwaliteit altijd voorop. De ervaren service is, in ons optiek, onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van het geleverde werk. Wat wij onder service verstaan? Heldere communicatie, transparantie en de tijd nemen. Tijd voor jou en voor de klus. Bovendien nemen we de tijd om de klus uitvoerig met je te bespreken. Op voorhand. In gewoon heldere taal. Een eerlijk en inzichtelijk verhaal. De voorman op het project ondersteunt je op alle mogelijke manieren bij vragen. Gedurende de gehele klus is een persoon jouw aanspreekpunt. Korte lijnen. Wel zo prettig.